Total Wellness Company is uw specialist voor wellness producten als de (infrarood)sauna, stoomcabine, whirlpool, een zwembad.         

Laat u adviseren en inspireren bij het realiseren van uw droom; een eigen sauna, stoomcabine, whirlpool of een complete wellnessruimte in uw huis of in uw bedrijf. Het is van belang dat u hierbij goed advies inwint en hulp inschakelt bij een leverancier die alle mogelijkheden met u bespreekt, (bouw)technisch inzicht heeft, op de hoogte is van de meest actuele trends én bovenal kwaliteitsproducten levert.

Total Wellness Company richt zich zowel op de particuliere als de professionele klant en is onder meer dealer van de bekende wellness merken Cleopatra, Infrasmart en Health Company. Wij zijn gevestigd in Heiloo, dichtbij Alkmaar.

Het leveren van kwaliteit en ontspanning is de speerpunt bij ieder project. Uw wensen worden uitgebreid besproken en uitgewerkt waardoor we teleurstellingen voorkomen. Ook tijdens de werkzaamheden van het project geven wij u duidelijkheid en zekerheid waardoor u kunt ontspannen. Door de bouwtechnische kennis en werkervaring in de wellness branche, kunnen wij uw gehele project uit handen nemen en na de plaatsing onderhouden. In onze webwinkel zijn diverse wellness accessoires zoals onderhoudsmiddelen en sauna- en stoomgeuren te verkrijgen.

 

Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken en uit te werken in een passend advies.

© 2010 - 2024 Total Wellness Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel