Betaling en voorwaarden

De prijzen in de winkel zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van typefouten.
U kunt uw betaling voldoen door middel van Ideal of door deze vooraf over te maken. ideal.jpg
Indien u voor vooraf overmaken kiest, wordt de bestelling geleverd zodra het bedrag is ontvangen.

Verzendkosten
De verzendkosten worden op basis van het gewicht van uw bestelling berekend. De verzending wordt door PostNL verzorgd waardoor wij de pakketkosten van PostNL direct doorrekenen. Indien het gewicht van uw bestelling boven de 30 kilogram is, zullen wij contact met u opnemen over de verzendkosten.

Bedenktijd
De bedenktijd bedraagt 14 dagen. Mocht u binnen deze periode beslissen het product niet te aanvaarden, dan ontvangen wij het product in de originele verpakking, zonder beschadigingen, binnen deze periode retour. Graag ontvangen wij de reden voor het retour zenden en proberen met u tot een oplossing of alternatief te komen. U kunt het artikel versturen naar:

Total Wellness Company
Westerweg 170
1852 AN Heiloo

Retourzending
Mocht u het product retour zenden, dan zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor uw rekening. Het product dient u in de originele verpakking, zonder beschadigingen, retour te zenden. Vul daarnaast het 'Herroepingsformulier' in en verzend deze per e-mail of post naar Total Wellness Company.

Producten die gemaakt worden "overeenkomstig de specificaties van de klant" zoals op maat gemaakte modulair stoom producten, kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten
Heeft u een klacht, meld deze dan bij Total Wellness Company via info@total-wellness-company.nl. Wij nemen uw klacht serieus en zullen samen zoeken naar een passende oplossing. Als webwinkel zijn wij verplicht u te wijzen op het ODR Platform. U kunt een geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

© 2010 - 2024 Total Wellness Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel